U posjetu slavnoj italijanskoj glumici Moniki Beluči u Trebinje doputovale su kćerke Deva i Leoni.

monika beluci trebinje

Belučijeva je prije desetak dana došla u Trebinje gdje je nastavila da snima scena za film Emira Kusturice "Na mliječnom putu".

Prema ranijim najavama, ovo snimanje trebalo bi da potraje, pa se pretpostavlja da je glumica, koja je poznata kao brižna i pažljiva majka, organizovala i dolazak kćerki da bi svi lakše podnijeli razdvojenost.

Za sada nije poznato koliko će dugo djevojčice praviti društvo mami, ali na osnovu njihove razdraganosti u bašti Hotela "Platani", može se zaključiti da djevojčice uživaju.

U prepunoj bašti "Platana" za jednim od stolova sjedile su Deva i Leoni u društvu sa mamom, dadiljom i prijateljima, dok su gosti upućivali znatiželjne poglede prema njima i sa simpatijama gledali četvorogodišnju Leoni koja je veselo trčkarala oko stola, pod budnim okom svoje mame.

NJena nekoliko godina starija sestra Deva uživala je jedući sladoled i razgledajući.

Nedaleko od njih sjedio je Emir Kusturica u društvu glumice Slobode Mićalović, koja sa Belučijevom glumi u filmu.

Scene filma "Na mliječnom putu" u Trebinju su snimane i u junu, a u njima nije glumila Belučijeva koja je svoje scene snimala prošle godine.

Kadrovi filma "Na mliječnom putu" ranije su, između ostalog, snimani na Zelengori, na slapovima vodopada Koćuša u Veljacima kod LJubuškog, u Hutovom blatu kod Čapljine, na lokacijama u LJubinju, te u Kamenoj Gori kod Prijepolja, a osim u Trebinju sada će snimanje biti nastavljeno i na planini Volujak kod Gacka i drugim dijelovima Hercegovine.
Poznata glumica smještena je u Hotelu "Platani" gdje je i ranije boravila, a osoblje kaže da Belučijeva nije imala nikakve posebne zahtjeve, ni za sebe, ali ni za djecu, već da se ponaša kao i svi drugi gosti.