Ekipa „Mokrih dolova“ pobjednik je ovogodišnje 58. Olimpijade u malom fudbalu „Trebinje 2014″, koja tradicionalno okuplja ekipe trebinjskih kvartova.

mokri dolovi pobjednici olimpijade u malom fudbalu trebinje 2014

Oni su, nakon izvođenja penala, u finalu pobijedili Hrupjela sa 3:1. Regularni dio utakmice završio je rezultatom 1:1. Odlična utakmica, u kojoj su Hrupjelčani poveli u drugom poluvremenu golom Marinovića, a u posljednjem minutu utakmice isključen im je golman Kukrika. Mokri dolovi su zatim iskoristili odličnu šansu i Vladisavljević pogađa izjednačujući gol.

Finalnoj utakmici je prethodio meč za treće mjesto, gdje je „Tina“ pobijedila „Tinu stanicu“ nakon penala, a regularni dio je završio 1:1.

Važno je napomenuti i odlično navijanje više hiljada gledalaca.

mokri dolovi pobjednici olimpijade u malom fudbalu trebinje 2014

Nakon utakmica najboljim su dodijeljeni pehari, medalje i novčane nagrade.

Ekipa Mokrih dolova, kao prvoplasirana, je osvojila pehar u trajno vlasništvo, prolazni pehar, medalje i novčanu nagradu od 1.500 KM. Drugoplasirana ekipa, Hrupjela, je osvojila pehar, medalje i novčanu nagradu od 750 KM, dok je ekipa Tine osvojila pehar, medalje i  500 KM.

Za najboljeg igrača Olimpijade je proglašen Dejan Džudža iz ekipe Mokrih dolova, za najperspektivnijeg Aleksa Radmilović iz Mokrih dolova , najbolji strijelac je Miljan Milišić iz Donjih Polica, dok je najbolji golman Mladen Kukrika iz Hrupjela.

Takođe, dodijeljeni su pehari i medalje i u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji.

Kod pionira prvo mjesto osvojila su Hrupjela, drugo Mokri dolovi, a treće Gorica.

Kod kadeta prvo mjesto pripalo je Hrupjelima, drugo Gorici, a treće Mokrim dolovima. Slavlje zbog pobjede Mokrih dolova u seniorskoj konkurenciji nastavljeno je i izvan terena, u gradu i samom naselju.