Trebinje i Omladinski odbojkaški klub /OOK/ „Leotar“ bili su domaćini djevojčicama, članovima Odbojkaškog kluba „Panter“ iz Doboja.

djeca odbojkaskog kluba panter iz doboja u trebinju

Njih 42 bili su gosti djevojčicama iz Trebinja, jednim dijelom po kućama, dok je jedan manji broj boravio u JU „Dom učenika“.

Tokom četiri dana druženja odigrane su prijateljske utakmice u kojima su djevojčice iz oba kluba pokazale svu raskoš svog talenta i ljepotu odbojkaške igre. Kako je cilj bilo druženje, rezultate nećemo pominjati, jer je su ovom trenutku najmanje važni.

"Omladinski odbojkaški klub 'Leotar' je na ovaj način želio da pokaže solidarnost i humanost na djelu, što je i učinjeno, na zadovoljstvo djece iz oba kluba. Roditelji iz Trebinja su učinili sve da se djeca iz Doboja osjećaju prijatno, a o tome govore i suze na rastanku, što je potvrda pozitivnosti čitave priče", kažu za TrebinjeLive u Omladinskom odbojkaškom klubu "Leotar".

Treba napomenuti da su gosti iz Doboja, pored odigravanja utakmica, posjetili određene lokacije po čemu se Trebinje šire prepoznaje, kao što je Manastir Tvrdoš, Hercegovačka Gračanica, ali i Olimpijski bazen „Banje“.

Utakmice posjetili su i neki od poznatih trenera iz Republike Srpske, s obzirom na to da je u isto vrijeme u Trebinju održana odbojkaška smjena „Ljetne škole sporta“ Srpske, te su djeca mogla posjetiti i njihove treninge i utakmice.

djeca iz doboja u trebinju

Poslije svega ostaje osjećaj ponosa na jednu pozitivnu priču koja će se, nadamo se, pričati i u godinama ispred nas, a da će akteri opet biti djeca Doboja i Trebinja.

Treneri i uprava Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“ još jednom iskazuju veliko poštovanje i zahvalnost roditeljima članicama kluba, kao i svima onima koji su pomogli u realizaciji.

"Našim kolegama iz Doboja želimo što brži oporavak od problema u kojima su se našli, sa porukom da će u nama uvijek imati iskrene sportske prijatelje", zaključuju u OOK "Leotar".

djeca iz doboja u trebinju

djeca iz doboja u trebinju