Ook leotar trebinje2.jpg

Talentovane odbojkašice OOK "Leotar" iz Trebinja iako veoma mlade već bilježe zavidne rezultate. Seniorke su trenutno prve na tabeli u Drugoj ligi Srpske, a na svim utakmicama bodove su osvajale igrajući u samo jednoj garnituri dresova. Zbog toga im je kompanija Mozzart donirala novu garnituru i štucne.

Trenutno se spremaju za borbu za ulazak u Prvu ligu, pa se nadaju da će im nova oprema donijeti sreću na tom putu.

-Baš smo se obradovali, malo je donatora kao što je Mozzart - koji hoće od srca da pomogne klubovima u vremenu kada je sport prilično zanemaren. Poslali smo molbu i nismo očekivali da ćemo tako brzo dobiti odgovor da nam stižu novi dresovi i štucne. Prezadovoljni smo kvalitetom opreme, hvala Mozzartu od srca, vidimo da mnogo pomažu sport i samo neka tako nastave - kaže Dragan Pajić, predsjednik Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar".

Ook leotar trebinje4.jpg

Do sada je klub bio u nezgodnoj situaciji pri odlasku na gostovanja jer je trebalo da boje dresova budu različite od protivničke ekipe, a oni su imali samo jednu. Uz novu garnituru od Mozzarta više neće imati taj problem.

Ook leotar trebinje3.jpg

Trenutno okupljaju 90 odbojkašica. Osim seniorki, u klubu imaju kadetsku, juniuorsku i pionirsku selekciju. Finansiraju se mahom od članarina i gradskog granta. Članarine su im, kažu, najniže u gradu, a daju i popust ukoliko više djece iz jedne porodice trenira u Leotaru. Cilj je da omasove ovaj klub i privuku mlade da treniraju. Samostalno plaćaju termine za zakup sportske dvorane i naknade trenerima. Zato im pomoć plemenitih donatora sporta, kakav je Mozzart, daje dodatni vjetar u leđa.

-Svakodnevno se trudimo da pomažemo razvoj domaćeg sporta. Rado ulažemo u razvoj mladih talenata, pa se nadamo da će nova oprema donijeti nove uspjehe i odbojkašicama trebinjskog Leotara - kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Ook leotar trebinje1.jpg