Legendarni glumac Aleksandar Berček u Srbiji je poznat kao glumačka legenda, ali ga žitelji sela Mala Remeta, u podnožju Fruške gore, znaju kao osobu koja ima probleme sa alkoholom te ih svakodnevno teroriše.

aleksandar bercek

Jedan od medija iz Srbije posjetio je selo i napravio reportažu sa komšijama, koji su ogorčeni zbog ponašanja glumca, tvrde da je po cijeli dan pijan i da u takvom stanju psuje i bahato se ponaša.

- U subotu je od jutra pio rakiju sa komšijom, a onda je uzeo trimer da seče travu i teturao se. Koliko je bio pijan, na kraju je trimerom prešao da kosi asfalt i kada je shvatio šta radi, bacio je alat i otišao da spava. Njegovo ponašanje je zaista nepodnošljivo, nemamo mira zbog njega - prepričava komšinica koja nije željela da se predstavi. Ni Berčekov komšija R. R. nema riječi hvale za legendarnog glumca.

- On vozi džip, koji kad je pijan, a to je često, ostavi nasred puta, pa niko ne može da prođe. Kada je u alkoholisanom stanju, uđe u seosku prodavnicu, viče i bahati se. Ne čeka red kao ostali, već vikne: "Mala, evo pare, daj hleb". Smeće baca u livadu pored, gaji svinju - kaže komšija R. R.