Kako se bliži kraj školske godine, došlo je vrijeme i da se sumiraju rezultati rada i pokaže ono što smo radili i učili u prethodnom periodu.

javni casovi skola cerovac

Mališani koji pohađaju nastavu engleskog i njemačkog jezika u organizaciji škole „Cerovac“ i „Goethe instituta“, u JU „Naša radost“ u Trebinju, zajedno sa svojim profesoricama i vaspitačicama, učestvovali su u javnim časovima koji su u nekim od objekata ove ustanove bili ujedno i dio završne svečanosti kojom se obilježava kraj školske godine.

Časovi su održani u svim grupama, po starosnim uzrastima, od mlađe, srednje pa do predškolske grupe, 26., 28. i 29. maja 2014. godine, u sva tri objekta dječijeg vrtića. Tamo su nas naši mali „Englezi“ i „Nijemci“ obradovali sa veselim pjesmicama, recitacijama i glumom, tako da su nas svojim smijehom i entuzijazmom bar na kratko odvojili od ne tako radosne svakodnevice. Svečanosti, koje su sa mnogo truda organizovali zaposleni u JU „Naša radost“ i profesori škole „Cerovac“, prisustvovali su i roditelji i mnogi prijatelji naših mališana i njihovih „teta“, kao i predstavnici naše škole, tako da svesrdna podrška zajedničkim naporima ni ove godine nije izostala.

Mališanima su, na kraju javnog časa, uručeni sertifikati škole „Cerovac“ kao zvanično priznanje za njihov uloženi trud u učenju engleskog i njemačkog jezika u prethodnom periodu. Nadamo se da će mnogi od njih nastaviti i dalje da uče strane jezike jer je naše dugogodišnje iskustvo u ovakvim projektima pokazalo da su jezičke osnove koje se steknu na ovaj način najbolji temelj za uspješnu nadogradnju znanja u školskim klupama.