Dobrodošli na privatno ostrvo Marlona Branda. Uskoro će posjeta privatnom ostrvu biti otvorena i za običan ali veoma bogat svijet.

ostrvo The Brando

Ovo luksuzno odmaralište pod imenom "The Brando" će biti otvoreno ovog jula na ostrvu Tetiaroa, koje je sastavljeno od 12 manjih ostrva a pomenuti resort je smješten na ostrvu Ontai, poznatom kao istorijska poslastica za tahićansko plemstvo, piše Business Insider.

Legendarni glumac Marlon Brando, koji je kupio Ontai još davne 1967. godine, je posvetio posljednjih 30 godina uređivanju svog bogatstva.

"Naša misija je da obezbjedimo najluksuznije, autentičnije i posve obogaćeno putovanje dostupno sa svih strana svijeta na ovo predivno ostrvo", kažu iz The Brando kompleksa.

Kompleks "The Brando" planira da iskoristi materijale sa ovog ostrva i pretvori ih u izvore održive energije - solarnu energiju i kokosovo ulje.

Planiraju da iskoriste i morsku vodu za sistem hlađenja.

Međutim, ovo ekološko odmaralište nije jeftino, od jula do septembra jednokrevetna vila košta 2.500$ po osobi. Nakon početnih mjeseci cijena skače na 4,142$ po osobi.

Najmanje možete ostati tri noći u trokrevetnoj vilia to bi iznijelo porodicu "tričavih" 37.279$.

ostrvo The Brando

ostrvo The Brando