Fudbaleri OFK „Igalo“ postigli su važnu pobjedu u  19. kolu Druge lige Crne Gore pred svojim navijačima pobijedivši trećeplasirani tim „Koma“ iz Zlatice. Rezultat je bio 2:0, poluvrijeme 0:0.

igalo kome vlado gacinovic utakmica herceg novi

Čovjek odluke bio je rezervista iskusni Krsto Perović koji je po ulasku u drugom poluvremenu u 56. minutu namjestio prvi gol. U tom momentu  dugo je lopta išla u vidu loba do Simovića koji ju je glavom poslao u mrežu  da bi nekako sporo završila u mreži pored neaktivnog golmana Prelevića.

Perović je dvanaest  minuta kasnije izmamio aplauze navijača kada je u kaznenom prostoru gostiju prevario dva igrača i golmana i postavio konačni rezultat.

Do kraja su Bigović, Tomisaka i Simović imali divne prilike za povećanje rezultata. Gosti su imali samo jednu  priliku i to u 48. minutu kada je golman Vujović otišao u prazno, ali napadači „Koma“ nisu očekivali ovaj poklon i  pogotka nije bilo.

Među navijačima koji su čestitali fudbalerima OFK „Igalo“ na važnoj pobjedi u borbi za opstanak bili su trener „Leotara“ Vladimir Gaćinović, koji je jesenas vodio veoma uspješno drugoligaša iz Herceg-Novog, i njegova supruga Zagorka  koja je u tom periodu bila sekretar OFK „Igalo“.

Bračni par Gaćinović ostavio je za kratko vrijeme dobar utisak i novi predsjednik Miloš Konjević i njegovi saradnici kao i treneri svih pogona su pozdravili Gaćinoviće.

„Drago mi je što je OFK ‘Igalo’ našlo sebe poslije jedne igračke krize. I uvijek kada moj posao to dozvoli doću u Herceg-Novi da bodrim fudbalere ovog kluba“, rekao je Gaćinović.

Domaćini su se interesovali za veliku krizu Leotara čiji je trener Gaćinović i svom nekadašnjem treneru poželjeli bolje rezultate i što brži povratak Leotara, koji ima dosta navijača u Herceg-Novom,  na stare rezultate.