Novi predsjednik OFK "Igalo" je Miloš–Mića Konjević dosadašnji predsjednik Skupštine ovog kluba, a njega će na mjestu predsjednika Skupštine zamijeniti dr Savo Marić, odlučeno je sinoć na vanrednoj skupštini ovog kluba koja je organizovana povodom nastalih problema vezanih u radu kluba minulih dana.

novo rukovodstvo ofk igalo

Na početku skupštine dosadašnji predsjednik Slobodan Jovanović je podnio ostavku kazavši da je u šestomjesečnom radu učinjen veliki pomak u afirmaciji kluba i fudbala u Herceg-Novom. Potpredsjednicima Skupštine u starom sazivu, a koji su ostali i u novom, Milanu Vajagiću i Radu Božoviću, Jovanović je uručio zahvalnice i pehar koji je OFK "Igalo" osvojio na 36. Kupu mimoze i poželio novoj upravi puno više uspjeha.

Skupština je konstatovala ostavku ali i činjenicu da Jovanović svoja obećanja data u avgustu na istom mjestu nije ispunio ne ulazeći u razloge zašto se tako sve odvijalo.

Pored predsjednika Konjevića u Upravni odbor su izabrani: Milan Mračević, Stefan Vukićević, Stevan Arnautović, Mladen Rostović, Boro Vučković, Špiro Manojlović, Zoran Njegovac i Orjan Ivelja. Za sekretara je izabrana Snežana Krivokapić, ekonom je Zoran Nikočević. Komesar za bezbjednost je Zoran Lazarević, a njegov zamjenik Zoran Lepetić.

Upravni odbor za prvog trenera je imenovao Petra Gušića, a njegov pomoćnik je Miroslav Kovačević. Treneri za mlađe kategorije su ostali isti, za kadete Srđan Mandić, za pionire Miroslav Kovačević i za pjetliće Dejan B. Perović.

Po završetku skupštine Konjević je kazao da je osnovni zadatak u nastavku sezone koja počinje za osam dana opstanak u Drugoj ligi. Svi igrači koji su stigli u prelaznom roku, a koje je dovela stara Uprava, su ostali i za narednu sezonu planiraju se veće ambicije. Novo rukovodstvo kluba pokušaće da obezbijedi kroz razgovore nove sponzore u cilju poboljšanja finansijske situacije u klubu koji je do sada najviše finansirala opština.