Škola stranih jezika "Cerovac" vas obavještava da, u saradnji sa Goethe institutom iz Sarajeva, organizuje polaganje ispita iz njemačkog jezika u junskom ispitnom roku.

njemacki jezik cerovac trebinje

Ispit će se održati 13. juna 2013. godine, u prostorijama škole "Cerovac" u Trebinju, gdje će ovlašteno osoblje Goethe instituta administrirati ispite za sve prijavljene kandidate, bez obzira gdje i na koji način su se pripremali za polaganje.

Prijaviti se možete svakog radnog dana od 8 do 15 h i od 17 do 19 h, u našim prostorijama, u kompleksu "Luč".

O svemu što želite znati o ovim ispitima informisaće vas ljubazno osoblje naše škole. Takođe, sve informacije ćete dobiti i ako nas pozovete na broj telefona 059 223 502. Pitanja nam možete uputiti i na e-mail: skola@cerovac.ba, kao i na naš Facebook profil https://www.facebook.com/skola.cerovac.

Naši profesori njemačkog jezika će veoma rado odgovoriti na sva vaša pitanja, objasniti vam način pripremanja za ispit, njegov sadržaj i formu, upoznati vas sa potrebnom literaturom, rokovima za polaganje i sl. Ako želite da pripreme za polaganje bilo kog ispita iz njemačkog jezika vršite u našoj školi biće nam drago da vas upoznamo sa našim načinom rada i izađemo u susret vašim zahtjevima.

Takođe, na web stranici Goethe institutawww.goethe.de, možete pročitati više o svim ispitima koje administrira ova institucija. Tu možete pronaći i brojne materijale i linkove za vježbanje, kao i online test pomoću koga ćete orjentaciono utvrditi vaš nivo znanja njemačkog jezika.