U Trebinju je juče u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrano drugo kolo Juniorskog prvenstva Republike Srpske u futsalu. Sastale su se ekipe: KMF Leotar, KMF Nevesinje i KMF Ljubinje.

juniorsko prvenstvo rs drugo kolo u trebinju

U prvoj utakmici Nevesinjci su i više nego zasluženo pobijedili KMF Ljubinje, rezultatom 4:1. Odlična igra futsalera iz Nevesinja, još jednom je bila glavna taktika za nove bodove.

Leotar je odlično otvorio drugu utakmicu protiv vidno umornih Nevesinjaca, i na samom početku postavio 3:1. Međutim, u nastavku meča kao da futsaleri iz našeg grada nisu igrali isti meč. Slaba odbrana, neiskorišćene prilike, nesigurnost, doveli su do konačnih 3:3. Golove za Leotar dali su  Bogdanović i dva Šešelj.

juniorsko prvenstvo rs drugo kolo u trebinju

Ljubinjci ni u drugoj utakmici nisu uspjeli savladati trebinjski Leotar. Oni su juče poraženi u Trebinju 5:2, a proteklog vikenda u Ljubinju su izgubili 4:7.

Umor od nije uticao na odličnu igru trebinjaca. Oni su u trećem jučerašnjem meču u Bregovima pobijedili KMF Ljubinje 5-2. Ovog puta šanse su iskorišćene, a dobra odbrana i još bolji napadi presudili su nedovoljno jakoj ekipi iz Ljubinja. Golove za trebinjski tim dali su: Berdović, dva Šešelj, Milović i Nikolić.

Ova liga se igra u četiri regije RS. Pobjednici iz svake od regija igraju za Prvaka Republike Srpske. Naredne sedmice odigraće se treće kolo u Nevesinju za regiju Hercegovina.

ekipa kmf leotara

juniorsko prvenstvo rs drugo kolo u trebinju