Ženski rukometni klub "Leotar" danas je u prijateljskoj utakmici ugostio ekipu ŽRK "Dubrovnik" iz Dubrovnika. Trebinjke i dubrovčanke odigrale su veoma zanimljivu i kvalitetnu utakmicu, u kojoj rezultat nije bio u prvom planu.

leotar-dubrovnik (7)

Sportski odnosi između Trebinja i Dubrovnika još jednom su potvrđeno, a dubrovčanke, kako kažu, imale su priliku upoznati igru naših rukometašica, koje su pobijedile 19:13, na poluvremenu 10:8.

Trener  kluba iz najljepšeg grada Hrvatske Pero Veraja, istakao je portal TrebinjeLive da ne vidi razloge zbog čega se prijateljske utakmice ne bi odigravale u Trebinju, odnosno u Dubrovniku.  "Nadam se da ćemo rukometašice iz Trebinja u petom mjesecu pozvati na naš turnir, koji se održava u čast našeg bivšeg trenera, koji je preminuo prije desetak godina. Isto tako slavimo i deseti rođendan, i to je dodatni razlog  da  ŽRK "Leotar" prihvatiti naš poziv".

ŽRK Leotar: Anđela Kovač, LJubica Gurović, Ivana Zubac, Dragana Boro, Anđela Anđušić, Sara Jegdić, Jovana Perotić, Ivana Miliša, Mirjana Šarenac, Kristina Sekerez, Nikolina Ninković, Jovana Janković i Mirela Jegdić.

ŽRK Dubrovnik: Anđela Marušić, Martina Begušić, Ana Mojaš, Ivana Ćubrić, Petra Dičak, Paula Taslak, Diana Pantović, Ivana Varela i Kata Jozović.