U hercegovačkom derbiju u malom fudbalu odigranom večeras u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju, fudbaleri Leotara su sa 5:2 pobijedili ekipu KMF Nevesinje.

leotar - nevesinje

U prvom dijelu veoma zanimljive utakmice, trebinjci su u mrežu nevesinjaca dali 3 gola. Miljan Vico je u 2. minutu postigao gol za 1:0, a bio je strijelac i drugog gola u 7. minutu, dok je treći gol i konačan rezultat prvog poluvremena postavio  Dejan Džudža u 18. minutu. U nastavku utakmice nevesinjci su preko Vukovića u 21. minutu smanjili na 3:1, ali dobra igra Sava Andrića Leotaru donosi nove bodove. Andrić je u nastavku postigao dva gola, a utjehu i gol za momke podno Veleža dao je Milidrag u posljednjem minutu utakmice, pa je konačan rezultat 5:2 za Leotar.

leotar - nevesinje (2)

"Ova utakmica nam je mnogo značila, jer se iduće godine igra jedinstvena liga BiH. Šanse za prvo mjesto su minimalne, ali smo večeras protiv ekipe Nevesinja koja se pokazala kao dobar protivnik, odigrali složno i čvrsto, i zasluženo osvojili nova tri boda" istakao je nakon utakmice za TrebinjeLive Miljan Vico.

Trebinjci su u narednom 11. kolu slobodni, a narednog vikenda u okviru 12. kola dočekuju ekipu KMF Čelinac.

leotar - nevesinje

navijaci