Trebinjske Delije danas su završile novi grafit u naselju Ložiona, koji će zasigurno privući pažnju svih građana i prolaznika, koji za ovakve i slične akcije imaju samo riječi hvale.grafit delija na ložioni

"Ovo je nešto nestvarno. Podsjeća me na moje dane, kada sam zajedno sa svojim kolegama studentima crtao grafite naše Zvezde po Beogradu. Mladost je ovdje pobijedila, jer ovi grafiti šalju sliku civilizacijske sredine, a ne, kako kažu "Evropljani", huligana i divljaka" istakao je za portal TrebinjeLive jedan slučajni prolaznik, koji je dodao da očekuje da se i Delije i Grobari poštuju, te da, kako kaže " čuvaju Srpsku tradiciju, da se sa njom ponose, jer od Kosava nema ništa svetije".

Teško je nabrojati sve grafite Crvene Zvezde u Trebinju, mada sa sigurnošću možemo reći da oni čine sliku grada, koji iz godine u godinu postaje domaćin velikih šampiona i nekih novih "LJudi".

Riječi su suvišne.... Samo ovako nastavite, predstavljajte ovaj grad, njegov narod i naravno, šta drugo, nego Crvenu Zvezdu!