Obuća UNO – Lanac prodavnica obuće sa kvalitetnom ponudom, prepoznatljivom uslugom i najpovoljnijim načinima plaćanja.
Obuća UNO ima 21 maloprodajni objekat u 12 opština u Crnoj Gori, kao i 2 u Trebinju sa tendencijom i planovima daljeg širenja. Prodajni objekti Obuće UNO se nalaze na najatraktivnijim lokacijama što omogućava pristup veoma kvalitetnoj obući i modnim dodacima po povoljnim cijenama uz najfleksibilnije načine plaćanja.
*
U našim radnjama u Trebinju možete iskoristi mogućnost trgovine do 8 mjesečnih rata, za penzionere su potrebni samo zadnji ček od penzije i lična karta. U svim prodavnicama Obuće UNO možete pronaći novu kolekciju obuće i modnih dodataka za sezonu jesen-zima 2012/2013. Veliki izbor prepoznatljivih brendova Vas očekuje i u našim buticima u Trebinju: Paar, Rieker, Zen, Bata, Alpina, Scandia, Obuća Pavle, Mascia, David Jones i mnogi drugi. Trenutno su u Trebinju otvorena 2 maloprodajna objekta, od kojih je jedan koncipiran kao OUTLET – rasprodaja po konstantno sniženim cijenama. Vodeći cilj kompanije je ponuditi program koji može da zadovolji i najzahtjevnije potrošače. Obuća UNO je zahvaljujući kvalitetu proizvoda, uslužnom i ljubaznom osoblju uspješno gradila svoju poziciju na tržištu, postavši jedna od najbrže rastućih kompanija.
*
Obuća UNO u ovom trenutku broji više od 130 zaposlenih sa karakterističnim programom obuke i konstantnim prijemom talentovanih, mladih i ambicioznih ljudi.
*
Kontakt:
UNO TREBINJE 1 – Trebinje – Kralja Petra I Oslobodioca broj 33 tel: 068 847 652
UNO TREBINJE 2 – Trebinje – Trebinjskih brigada bb (pored DM-a) tel:068 847 655