Danas je u mjesnoj zajednici Pridvorci otvoreno igralište, čiju je izgradnju finansirao grad Trebinje. Igralište se nalazi na Oglavcima, gdje se još 1920. godine igrao fudbal.

Igraliste Pridvorci

„U proteklom periodu mnogo pažnje smo poklonili izgradnji čitave infrastrukture na teteritoriji grada Trebinja, ali smo sigurno važan akcenat stavili na izgradnju sportskih terena. Uradili smo  sportske terene u Lastvi, Gorici, Hrupjelima, Zasadu, Tini, a danas i ovaj na Oglavcima“, istakao je gradonačelnik Trebinja, dr Dobroslav Ćuk i dodao da Oglavci imaju značajnu sportsku istoriju, a mještanima Pridvoraca se zahvalio na tome što znaju da budu zahvalni i što to znaju naglasiti onako kako treba.

Igraliste Pridvorci

Tomo Prcović, predsjednik MZ Pridvorci je rekao da je ovo igralište od velikog značaja za omladinu i da su se ovdje na Oglavcima prve sportske utakmice počele igrati krpenjakom.

„Jedinstvo Leotar je igralo ovdje prve utakmice i treninge. Ovo igralište je tradicionalno, ovdje su se ljudi sastajali, održavali se vašari, konjske trke“....., istakao je Prcović i dodao da imaju u planu da naprave trkačku stazu, kuglanu, dječiji vrtić, a sve ovo, kako kaže, jer se naselje širi i ima dosta djece.

Nakon svečanog otvaranja odigrana je utakmica između FK Leotar (vetarani) i stanovnika MZ Pridvorci.