U Trebinju je večeras Nada Tešanović, Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske, svečano zatvorila manifestaciju 16. Susreti mladih Srpske na kojima se u protekla tri dana družilo oko 150 mladih iz svih lokalnih zajednica Srpske.

mladi rs

Tešanovićeva je istakla da je cilj ovakvih susreta da se mladi druže i da kroz razne edukativne radionice upoznaju različite sfere života, što će im mnogo značiti u budućnosti.

"Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske nastoji da organizovanjem ovakvih manifestacija pruži mladima ono što oni ne bi mogli sami priuštiti", rekla je Tešanovićeva.

Učesnike susreta pozdravio je i gradonačelnik Trebinja Dobroslav Ćuk koji je zahvalio svima koji su doprinijeli da mladi ponesu lijepe utiske iz ovog grada.

Tokom radnog dijela, mladi su imali nekoliko radionica - timski rad, pisanje projekata, upravljenje ljudskim resursima, promovisanje neformalnog obrazovanja mladih, kao što su odnosi s javnošću i liderstvo.

mladi rs

U čast mladih večeras je na Trgu Slobode u centru grada organizovan koncert Kikija Lesendrića i "Pilota". SRNA/TrebinjeLive