Vasilije Supić, kao predsjedavajući,  Ivona Oro, kao najstarija beba i Bogoljub Novčić, beba sa najviše braće i sestara, članovi su tročlanog Predsjedništva beba Trebinja 2012.

Konferencija beba u Trebinju 2012

Pozdravljajući najmlađe sugrađane i njihove roditelje u ime lokalne zajednice, načelnik Opštine Trebinje dr Dobroslav Ćuk je istakao, „Sve što danas radimo mora na neki način da bude podređeno stvaranju uslova za srećno i bezbrižno djetinjstvo i lijepu budućnost i napredak naše djece“.

Konferencija beba u Trebinju 2012

U ime Savjeta za djecu RS Mijat Šarović je uručio zahvalnicu načelniku Opštine za podršku koju lokalna zajednica pruža ciljevima ove manifestacije, kao i drugim manifestacijama koja promovišu dječija prava. „Želja nam je da gradimo ambijent u kome će djeca biti radosna, nasmijana i vesela“, rekao je Šarović. U okviru manifestacije priređen je muzičko scenski program u komu su učestvovala djeca Trebinja, „pojačana“ Darkom Kurtovićem i Igorom Svrdlinom, glumcima Gradskog pozorišta Trebinje, a uz Opštinu Trebinje podržali su je brojni sponzori.

Konferencija beba u Trebinju 2012

U Trebinju ova manifestacija se organizuje od 2006. godine, a ove godine u konkurenciji je bilo 106 beba. Opština Trebinje