Danas je u Opštini Trebinje načelnik Dobroslav Ćuk priredio prijem za članove i rukovodstvo Kluba malog fudbala Leotar, a povodom  još jednog u nizu uspjeha koji je ovaj klub ostvario poslednjih godina na malofudbalskoj sceni Republike Srpske, BiH i Evrope.

kmf leotar trebinje

Ističući zadovoljstvo još jednim uspjehom trebinjskog malog fudbala, načelnik Opštine Trebinje je istakao da su uspješni mladi sportisti, kao što su članovi KMF Leotar, najbolji ambasadori Trebinja. „Zahvalni smo im na tome. U narednom periodu, kao i do sada podržavaćemo njihov rad, u skladu sa našim mogućnostima“ rekao je dr Ćuk na današnjem prijemu.

Mitar Mićo Vukanović, kapiten i trener KMF Leotar zahvalio se Opštini Trebinje i njenom načelniku za podršku koju pružaju poslednjih godina ovom i drugim sportskim klubovima. „Vjerujem da će se i kod drugih instirucija u gradu probuditi svijest da smo svojim uspjesima u tri zadnje godine dostojno predstavljali naš grad na takmičenjima širom Evrope. Nadam se da će tako biti i u kvalifikacijama za Evropu, koje nas očekuju u avgustu. I da ćemo proći u narednu fazu takmičenja“, kazao je Vukanović.
Prema njegovim riječima ekipa se za ovaj turnir pojačala i jednim Brazilcem, a moguća su i druga pojačanja.

kmf leotar trebinje Inače kvalifikacioni turnir za ligu Evrope počinje, održaće se u Trebinju, a počinje 7. avgusta.