Omladinska grupa Dramske radionice Kulturne scene Male stvari, sinoć je u dvorani Doma mladih premijerno izvela pozorišni komad „Ženski razgovori“.
Predstava je rađena po tekstu „Ženski razgovori“ Duška Radovića. Dramatizaciju teksta i režiju uradio je Željko Milošević, glumac i pozorišni reditelj iz Trebinja, a u predstavi je nastupilo dvadesetak mladih protagonista.

Ističući zadovoljstvo radom sa mladim talentima, Milošević je, nakon predstave, kazao da je ona produkt njihovog napornog rada i ovladavanja osnovnim znanjima o glumi i pozorišnoj igri. „Bilo je zadovoljstvo raditi sa ovim mladim ljudima, kojima je ovo prvi javni nastup, ali koji su za vrlo kratko vrijeme, uspjeli da postignu zavidan rezultat. Već sada, jedan broj njih su na putu da u našim narednim projektima, ozbiljnije zakorače u pozorišnu igru“, rekao je Milošević.
Kostime i scenu za predstavu uradile su Vesna Đurić i Vedrana Jokanović, a ton i svjetlo Vlado Pjaca.

Kako je istakao Željko Milošević, sa ovom predstavom, mladi trebinjski glumci učestvovaće na Omladinskom festivalu BiH, koji će se održati 27. aprila u Konjicu.

(trebinje.rs.ba)