Posle 12 godina, počelo je uklanjanje nasipa na putu prema naselju Gučina. Otpad i nasipi koji su se nalazili kraj puta predstavljali su ruglo, koje se riječima ne može opisati. Ali ipak "ničija nije do zore", pa tako ni ovih nasipa.....

Uklanjanje nasipa

Uklanjanje je počelo prošle sedmice, a ovim putem bi trebala da ide dugo očekivana istočna zaobilaznica.

Stanovnici naselja Gučina ne kriju svoje zadovoljstvo, ali se kako kažu boje da ne bi na ovome stalo, jer je ovoj ulici pored novog asfalta potrebna i javna rasvjeta. Stanovnici okolnih naselja požalili su nam se da su se u više navrata obraćali MZ ali da za njih niko nije imao sluha.

Uklanjanje nasipa

" Ovde su kao sto vidiš veliki problem i ovi zarasli putevi, koje komunalno nije nikad dosad očistilo. Ovi iz puteva su danas počeli  krpljnje asfalta, ali koja korist, kad će se za sedmicu ponovo pojaviti rupe..... A onda rasvjeta, nisu nam u stanju postaviti 5 sijalica, pa zar to nije sramota, kao da živimo u V vijeku..... A vidi ove divlje deponije,  javljaju na radio Trebinju kako će uklanjati deponije, a evo vidiš i sam ovde ih ima više nego na Obodini" istakao je za portal TrebinjeLive, jedan slučajni prolaznik koji želi da ostane anoniman.

Otpad

Stanovnici jedne zgrade u ulici Republike Srpske su pri našoj posjeti ovoj ulici istakli da nisu mogli ni zamisliti nešto ovako kada su kupovali stanove!

Ipak ostaje nam nada i čekanje da će uskoro krenuti izgradnja istočne zaobilaznice, koja bi riješila i probleme ove ulice.