ZA TRI GODINE VUČUREVIĆEVE VLASTI – Kuda ide novac od prodaje gradskih nekretnina?

Izvor: rtrs.tv Foto: Ilustracija
TREBINJELIVE 13. 03. 2016. - 21:28h

U toku troipogodišnje vladavine Slavka Vučurevića u Trebinju su prodate zgrade bivšeg Đačkog doma i ortopedije. Inkasirano je oko milion i po maraka.

trebinje

Koliko novca je dobijeno od prodaje ostalog zemljišta, poput parcele koju je dobio trgovinski centar Bingo i nedavno prodatih oko 7.500 kvadratnih metara zemljišta na prostoru bivše kasarne nije poznato.

Trebinjska opozicija ne raspolaže preciznim podacima o tome koliko je novca stiglo u budžet prodajom gradske imovine, niti gdje je on uložen. Pretpostavljaju da se novac troši za tekuće potrebe gradske administracije. Sumnjaju i da se veći dio čuva za predstojeću kampanju.

Od gradonačelnika Trebinja koji jedini zna istinu, ni ovoga puta nismo dobili odgovore na postavljena pitanja. Njegovi koalicioni partneri tvrde da je novac uložen u infrastrukturu.

Građani kažu da je novcem dobijenim od prodaje gradskih nekretnina mogao da bude riješen barem dio problema sa kojima se svakodnevno suočavaju. Tačne podatke šta je sve od gradske imovine prodato i koliko novca je dobijeno trebinjska opozicija nema.

U ovdašnjem SNSD-u imaju informaciju da je do sada od te prodaje dobijeno oko 10 miliona KM.

Iz vladajuće koalicije, međutim, kažu da je novcem od prodaje nekretnina mnogo urađeno u gradu.

Opširnije pogledajte u prilogu RTRS-a.

TAGOVI:

Komentari

U Svojoj istoriji Trebinje nije imalo goreg gradonačelnika. Dr Ćuk je bio loš ali ovaj je katastrofalan. Hvala Bogu da dolazi dan da ga na izborima skinemo. Dzaba mu milioni za kampanju kad ga čovjek samo pogleda. Imat će podršku u onoj poturici Vukanoviću i tu mu je kraj političke karijere.

Odgovori

A šta je sa parama dobijenim od prodaje zemljiša g. Draškoviću ?

Odgovori

Ču gdje odoše pare? Pa na plate ovih 150 radnika što su višak u administraciji. I to im je dovoljno za jednu godinu. Pa onda dnevnice, noćenja za razne goste i „prijatelje Trebinja“, osmomartovske stranačke žurke, dnevnice za putovanja po rusiji, Srbiji, Beču, vraćanje dugova onima koji su ih doveli na vlast… Šta će sljedeće prodati da se isplate plate za ovu godinu? Za to vrijeme na glavnoj ulici su rupetine, o manjim ulicama i da ne govorimo, kante za smeće polomljene, kino i pozorište zapušteni, Dom zdravlja u rasulu, kasne ostala plaćanja iz budžeta…

Odgovori

Gdje su pare od hidroakomulacija koje svake godine uplaćuje Trebišnjica, svake godine pa da izračunamo za 20 godina niti jedna marka nije uložena u Trebinje, niti od ovoga sada glavonje, niti od Ćukila. Sve gori od gorega načelnik od kada je rat završio… Ja neznam ima li Trebinje ijednog kandidata da može pokrenuti neke procese u smislu, stvaranja proizvodnih vrijednosti, mnogo toga bi se moglo uraditi, ali izgleda u najintelegentnijem dijelu Evrope nema čovjeka koji bi poveo grad da za 4-5 godina bude nešto prepoznato u gradu osim motela i hotelčića…

Odgovori

Znam samo da je upropastio ovaj biser Hercegovine. Postupcima, poslovima, mućkama i na kraju izgledom i ponašanjem je otjerao sve što je mogao. Bio i ne ponovio se…….

Odgovori

Čovek zna posao ,doveo je Bingo ne može se više jaje prodat na pijacu,a za drugo da ne pričamo.

Odgovori

ČOVEK SE RODI KAO GOSPODIN IKAO LJUDINA ŠTO BI KOD NAS HERCEGOVACA REKLI NE MOŽE NAZOR

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja