Dragan-Stojkovic-Piksi.jpeg

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je poslije eliminacije sa Evropskog prvenstva da je izuzetno ponosan na momke i istakao da su on i igrači predstavili Srbiju u pravom svjetlu.

„Izuzetno sam ponosan na momke, pretrčali su kilometre, borili se i ja im čestitam. Ako uđemo u dublju analizu, poraz od Engleza je bio ključan. Ostavili smo dobar utisak i mislim da smo predstavili Srbiju u pravom svjetlu. S druge strane, imate Sloveniju koja je otišla dalje a da nije pobijedila nijednu utakmicu”, rekao je Stojković za TV Arena sport.

Selektor je poslije drugog uzastopnog velikog takmičenja na kom „orlovi” nisu ostvarili nijednu pobjedu rekao da je napravljen veliki pomak.

„Idemo kući, ali uzdignutog čela i mislim da smo zaista napravili ogroman pomak u odnosu na ranije mečeve, prike svega mislim u defanzivi. Rezultatski je razočaranje, ali nije smak svijeta. Pred nama su nova takmičenja, ide Liga nacija i daćemo sve od sebe da budemo još bolji”, dodao je Stojković.

Impresioniran je selektor velikom podrškom navijača.

„Naši navijači su fantazija. To je zaista nešto posebno. Govorili su kako smo bez podrške, ali nije to tako. Srbi vole reprezentaciju. Vidjeti takvu podršku je impresivno i ponosni smo”, zaključio je Stojković.