Traktor.webp

Na Trgu partizana u Užicu juče niko nije ostao ravnodušan jer je svim prisutnima jedna djevojka izazvala različite reakcije - na svoju malu maturu došla je Tijana Marković, ali to ne bi bilo ništa neobično da nije izašla iz traktora.

Centrom Užica su prodefilovali mali maturanti iz OŠ "Miodrag Milovanović Lune" koju pohađaju djeca iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo.

Međutim, šou je ukrala malena Tijana Marković koju je tata dovezovao tarktorom što je izazvalo iznenađenje kako prolaznika, tako i školskih drugara.

Traktor se zaustavlja, vrata joj otvara tata, a iz njega izlazi prelijepa Tijana u zelenoj haljini i sa širokim osmijehom na licu. Tata je prati u stopu i ne skriva sreću i ponos zbog svoje mezimice, što se vidi na njegovom licu.

"Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smijali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela", poručuje Tijana kroz osmijeh za portal "Užice oglasna tabla".