Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Media fest okupio 50 medija iz regiona: Andrija Milošević oduševio prisutne

Media fest2.jpg

U trebinjskom Kulturnom centru večeras je počeo prvi Media fest, koji je okupio novinare i urednike iz 50 medijskih kuća iz regiona.

Gradonačelnik Mirko Ćurić je rekao da je ovo okupljanje i prilika da se pokaže medijskim radnicima šta sve Trebinje nudi, kako bi se bogata ponuda grada  predstavila i drugim sredinama. 

"Veliko hvala svim medijima koji šalju objektivnu sliku iz našeg grada. Njih je najviše, a uvijek ima neko ko da sebi za pravo da kaže nešto što nije dobro, a pitanje je šta je doprinio da to bude bolje" istakao je Ćurić.              

Nada Veletić, glavni i odgovorni urednik informativnog programa RTRS je poručila da se u vremenu poplave društvenih mreža i influensera mediji moraju  boriti istinom i kvalitetnim sadržajima. 

Nikola Marković, generalni direktor RTV Nikšić kaže da Media fest ima za cilj da ukaže na sve probleme sa kojima se u digitalnom dobu susreće medijska zajednica.

"Tehnologije se tako brzo mijenjaju da je to teško ispratiti, zato je važno da razgovaramo , kako bi u svim našim državama regiona unaprijedili rad i pokušali dati odgovore na pitanje o ulozi medija u digitalnom dobu", naveo je on.

Direktor trebinjskog Kulturnog centra Miljan Vuković je rekao da je Media fest važan događaj za ovu ustanovu koja je skoro potpuno naslonjena na medije i od njih zavisi na koji način će  plasirati svoj rad. Prve noći Media festa glumac Andrija Milošević izveo je monodramu "Idem putem pa zagrlim drvo".

Media fest1.jpg

Milošević će sutra biti i panelista jedne diskusije, a o "Medijima nekad i sad" sutra će govoriti i Ivan Ivanović, glumac i voditelj.


Tagovi:

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja