Putin.jpg

Vlasti treba da rade onoliko koliko ruska vojska radi na prvoj liniji fronta, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin na sastanku Savjeta za strateški razvoj i nacionalne projekte i komisija Državnog savjeta za društveno-ekonomski razvoj.

- Svi smo zajedno, svi koji sjede ovdje i svi vaši timovi na terenu, svi moraju da rade upravo onako kako naši momci rade na prvoj liniji fronta- naglasio je on.

Ruski lider je istakao da je potrebno stalno i naporno raditi, pri tome shvatajući u kom se trenutku svoje istorije sada nalazi Rusija.

I upravo su na osnovu toga predstavnici vlasti dužni da grade ciljeve, zadatke i sam stil rada.

- Svi znamo da se glavni zadaci budućnosti zemlje u velikoj mjeri rješavaju na borbenoj liniji. To nikada ne treba zaboraviti - naglasio je Putin.

On je dodao da, uprkos poteškoćama koje strane zemlje pokušavaju da stvore Rusiji, zemlja ima sve resurse i kadrove za sprovođenje zadatih razvojnih planova.

- Uvjeren sam da i pored objektivnih teškoća koje pokušavaju da nam stvore iz inostranstva i uprkos aktuelnim iskušenjima sa kojima se suočavamo, ipak imamo sve mogućnosti – resurse, kadrove za realizaciju zadatih planova, za samouvjeren i dugoročan sveobuhvatan razvoj Rusije, naših teritorija, regiona i naselja - zaključio je Putin.