Fk leotar famos.jpg

U 31. kolu Prve lige Republike Srpske u Kozarskoj Dubici je FK "Borac" bio bolji od FK "Leotar" 4:2 (3:1).

Što se tiče Trebinjaca, ništa novo na gostovanjima jer su doživjeli novi poraz. Leotar se nakon ovog kola nalazi na petom mjestu sa 48 bodova i gol razlikom 41:41.

Domaćin je odlično počeo jer je u četvrtom minutu dosuđen jedanaesterac za njih, ali je golmaan Perišić odbranio udarac. Ipak, petnaest minuta kasnije poveo je domaćin golom Gavrića, a u 29. minutu Mladen Zgonjanin je sa jedanaest metara savladao golmana Perišića.

Domaćin je golom Hinestroze u 41. minutu poveo sa 3:0, a prvi gol za goste u nadoknadi vremena Begić. Sa rezultatom 3:1 otišlo se na odmor.

Tokom drugog poluvremena mreže su se tresle po jedan put sa obje strane.. Domaćin je poveo sa 4:1 drugim golom Zgonjanina u 60. minutu, a četiri minuta kasnije Cmiljanović je postigao drugi gol za Leotar.

Do kraja utakmice nije bilo više golova tako da je konačan rezultat 4:2. Trebinjcima u subotu u goste dolazi FK "Drina" iz Zvornika.

Stadion FK "Borac", K. Dubica 400 gledalaca. Glavni sudija: Velibor Gigović (Gradiška, Trebovljani). Pomoćne sudije: Božidar Ristić (Gradiška) i Tomislav Gračanin (Banjaluka). Žuti kartoni: Pekić i Perić (Borac), a Babić i Begić (Leotar).

FK "Borac": Matijaš, Mitrović, Burazor (od 90. minuta Sato), Hinestroza (od 90. minuta Janković), Tomaš (od 67. minuta Krneta), Zgonjanin, Nikola Pekić, Gavrić (od 84. minuta Siniša Pekić), Malbašić, Bokić (od 90. minuta Govedarica).

FK "Leotar": Perišić, Cmiljanović, Babić, Begić (od 82. minuta Đuderija), Leko (od 73. minuta Tatar), Đajić, Šušnjar, Kovačević (od 55. minuta Mariaga), Đuričković (od 82. minuta Rodrigez), Vasiljević, Paranos.