Herceg vila trebinje9.jpg

Ulazeći u naše treće ljeto, Herceg Vila je tako srećna što Trebinje čini našim domom. Smještena u prekrasnim Bregovima, u blizini gradskog bazena, Herceg Vila nudi luksuzan smještaj sa sofisticiranim sobama, od kojih svaka ima balkon sa pogledom na čari trebinjskih brda i/ili rijeke.

Svaka soba je opremljena kvalitetnim namještajem i tradicionalnom dekoracijom u modernom stilu. Od udobnih, domaće proizvodnje madraca i nadmadraca, do luksuznih okvira kreveta i ormara domaćih majstora za drvo, Ranka Granzova i sina.

Čast nam je što imamo domaće rukotvorine u svakoj sobi, domaće džemove na doručku sa farme Lojpur u Lastvi i sve naše prekrasno cvijeće od Miljana iz Dživara.

Herceg vila trebinje4.jpg

Trebinje nas je učinilo lijepim, a naš kafić to odzvanja. Dođite na kafu na bazi Lavazze, čašu domaćeg ili internacionalnog vina, svježi voćni sok ili kolače iz Slatke kuće "Ćebedžija", dok se smjestite u miru prekrasnog cvijeća i brdskih visova.

Herceg Vila traži popodnevnog konobara sa iskustvom i po mogućnosti sa nekim osnovnim znanjem engleskog jezika, iako to nije neophodno.

Naše plata su konkurentne za pravu osobu.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se jave za više detalja na +387 66 773 230. Dostupni smo za kontakt putem telefona, Vibera ili WhatsAppa.

Herceg vila trebinje5.jpg

Herceg vila trebinje2.jpg

Herceg vila trebinje1.jpg

Herceg vila trebinje8.jpg

Herceg vila trebinje6.jpg