igor-radojicic-i-milorad-dodik.jpg

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik žestoko se obrušio na nekadašnjeg stranačkog kolegu Igora Radojičića, koji je danas objelodanio da je zvanično registrovao svoju političku organizaciju.

Dodik je prvo kazao da nije tačno da je Radojičić otišao iz SNSD-a, već da je izbačen.

"Ko je otišao iz SNSD-a. On je izbačen", rekao je Dodik, dodajući da je "Radojičić ojačao partiju onog trenutka kada je isključen".

"Svi smo imali neku lažnu percepciju o njemu kao o nekom našem važnom čovjeku, a on se ponašao kao razmaženo dijete koje se uneredilo u pelenama. Tako se ne pravi politika i ta organizacija ne može da uspije", kazao je Dodik.

Nastavljajući komentar o nekadašnjem saborcu, poručio je da niko važan nema sa njim u stranci.

"Tamo su možda samo neki koji su ranije mislili da su važni ili neki koji su se penzionisali pa nisu zadovoljni. Ali ti ljudi u sebi nikakvu snagu", kazao je lider SNSD-a, a onda dodao da čak ne želi ni da poželi Radojičiću političku sreću.

"U životnom naravno, svaka čast. Ali imajući u vidu da je pristao na spekulacije i da bude dio jednoga, finansijsko, da ne kažem kriminalnog sektora i da on bude eksponent te politike, to je nešto što je za nas neprihvatljivo".

A onda se ponovo obrušio na bivšeg gradonačelnika Banjaluke.

"Mislim da je dobio na značaju samo zato što ja komentarišem. Nema nikakvu snagu i mi to znamo. On je kao razmaženo dijete vječito bio i kod nas, stalno je nešto plakao, da neko trči za njim, briše mu suze i mijenja pelene", poručio je Dodik.

Podsjećamo, Igor Radojičić, bivši gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, zvanično je registrovao Nezavisni pokret "Svojim putem – Igor Radojičić".

"Ovo smo čekali: Nezavisni pokret 'Svojim putem – Igor Radojičić' zvanično je registrovan kao politička organizacija! Idemo na izbore!", objavio je Radojičić danas na društvenim mrežama.