profil mirko curic.jpg

Градска управа Град Требиња упозорава јавност да је на друштвеној мрежи "Фејсбук" направљен лажни профил градоначелника Мирка Ћурићa, са кога се шаљу приватне поруке бројним нашим суграђанима.

Градоначелник Ћурић не користи друштвену мрежу "Фејсбук" и самим тим на њој нема ни службени, ни приватни профил.

"Молимо грађане да лажни профил пријаве Фејсбуку, али и да не одговарају на евентуалне поруке које им са тог профила шаљу, јер постоје индиције да се са профила, након почетне поруке и одговора корисника на њу,  шаље линк са одређеном анкетом и пријавом, након чега, са уређајa са којег сте кликнули, лица која су формирала овај лажни профил могу да преузме све личне податке тог корисника", саопштили су из Градске управе.

Градска управа је овим поводом предала пријаву надлежним органима ради утврђивања идентитета лица које је злоупотријебило име и презиме Мирка Ћурића и његову функцију градоначелника Требиња.

"Овом приликом желимо да се захвалимо и бројним нашим суграђанима који су нас упозорили на ове радње и скренули нам пажњу на злонамјерне активности на друштвеној мрежи 'Фејсбук'", закључили су из Градске управе.