Mandic gacko.webp

Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Socijalističke partije Srpske u Gacku povjerenje delegata da i ubuduće vodi odbor dobio je zamjenik načelnika Siniša Mandić, koji će biti i kandidat SPS-a za načelnika opštine Gacko.

Izbornoj skupštini Opštinskog odbora SPS Gacko prisustvovao je i predsjednik SPS-a Goran Selak sa saradnicima. Selak je uputio čestitke Mandiću i novim partijskim funkcionerima.

"SPS-u je važan svaki dio naše Republike Srpske. Posebno se tu ističe Hercegovina, koju neizmjerno poštujemo i koja je mnogo dala našem narodu. SPS ima odlične ljude koji mogu da vode Gacko. To smo i dokazali u prethodnom periodu i vrijeme je da naši ljudi naprave dodatni iskorak. Čestitam Siniši Mandiću na kandidaturi za načelnika", rekao je Selak u Gacku.

Maksim Skoko, potpredsjednik SPS-a i narodni poslanik u NSRS, biće nosilac liste SPS-a za Skupštinu opštine Gacko.

"Ne postoji razlog da izbjegavamo odgovornost jer smo u proteklom periodu iskreno i predano radili kako za Gacko, tako i za sve Hercegovce. Očekujem odličan rezultat naše partije u Gacku i pozivam sve građane da nam se pridruže u našoj borbi za razvoj i napredak Gacka i Republike Srpske", rekao je Skoko.

Siniša Mandić, magistar tehničkih nauka, reizabran je za predsjednika OO SPS Gacko. On trenutno obavlja funkciju zamjenika načelnika opštine.

"Zahvalnost prije svega svima koji su učestvovali u izbornom procesu, a naravno i predsjedniku Goranu Selaku i potpredsjedniku Maksimu Skoku. Mi okupljamo vrijedne ljude, domaćine koji iskreno vjeruju u razvoj Gacka i Hercegovine. Siguran sam da nas očekuje veliki uspjeh na narednim lokalnim izborima", poručuje kandidat za načelnika Gacka Siniša Mandić.