Pezzeria tesoro trebinje3.jpg

U samom centru Trebinja, u ulici Desanke Maksimović 5, svoja vrata je otvorila picerija "Tesoro", nova nezaobilazna destinacija za gurmane i ljubitelje istinske italijanske pice, autentičnih meksičkih jela i inovativnih deserta.

"Tesoro", što u prevodu sa italijanskog jezika znači "blago", pravo je blago za sve gurmane, nastala kao rezultat strasti i posvećenosti tima profesionalaca koji su svoje višegodišnje iskustvo uložili u kreiranje jedinstvenog menija.

Picerija "Tesoro" ponosno ističe svoj bogat i raznolik meni, koji zadovoljava i najzahtjevnije ukuse. Svaka pica je majstorsko djelo, ali ono što "Tesoro" izdvaja od ostalih picerija u gradu je ekskluzivna ponuda domaćih tortilja i tacosa, koji se pripremaju po autentičnim receptima i sa mnogo ljubavi majstora svog zanata sa višegodišnjim iskustvom.

Pezzeria tesoro trebinje5.jpg

Za posjetioce koji traže nešto sasvim drugačije u Trebinju, "Tesoro" donosi dio meksičke kuhinje u srce Trebinja - domaće tortilje i tacosi, pravljeni od najfinijih sastojaka i sa neodoljivim dodacima.

Za savršen kraj svakog obroka, "Tesoro" nudi i paletu maštovitih deserta u čašama. Od klasičnog tiramisua do egzotičnih kombinacija voća i kreme, svaki desert je pažljivo složen kako bi zadovoljio i najizbirljivije sladokusce. Lakoća serviranja i savršena prezentacija čine ove deserte ne samo ukusnim, već i vizuelnim remek-djelom.

"'Tesoro' svojim posjetiocima pruža priliku da se upuste u avanturu otkrivanja pravih meksičkih okusa, ponudivši prve domaće tortilje i tacose u Trebinju. Naši majstori kuhinje koriste tradicionalne tehnike i najsvježije sastojke kako bi stvorili jela koja su istovremeno autentična i inovativna. Izbor mesa, povrća i voća, intenzivni začini i domaći sos su samo dio onoga što čini našu ponudu posebnom", kaže vlasnik picerije Njegoš Setenčić.

Pozivamo sve Trebinjce i njihove goste da posjete novootvorenu piceriju i da se sami uvjerite u razlog zašto je "Tesoro" nova kulinarska destinacija koja se ne smije propustiti.

Posjetite "Tesoro" na adresi Desenka Maksimović 5 ili ih kontaktirajte putem telefona: +387 66 292 999. Pratite Tesoro i na društvenoj mreži Instagram.

Dobro došli!

IMG-41e6bec278dd13f11f4a01e5a8eb20a9-V-min.jpg

Pezzeria tesoro trebinje2.jpg

Pezzeria tesoro trebinje1.jpg

Pezzeria tesoro trebinje4.jpg

Pezzeria tesoro trebinje6.jpg