ak trebinje.jpg

Članovi AK "Trebinje" su bili uspješni proteklog vikenda u Mostaru i Baru. U Mostaru je održano prvo kolo Hercegovačke lige i atletičari Trebinja osvojili su 39 medalja, od čega je 18 zlatnih, 11 srebrnih i deset bronzanih.

Božena Ninković, Jovana Bašić, Božo Milićević i Mara Nožica osvojile su po dvije zlatne medalje. Dimitrije i Miloš Pikić osvojilu su po jednu zlatnu i srebrnu, Nemanja Vujnović zlatnu, Stefan Vujnović zlatnu i srebrnu, Aleksa Vujnović zlatnu i bronzanu, Luna Milićević zlatnu, štafeta 2015. godište dječaci i djevojčice su osvojili prvo mjesto.

U Baru na stadionu SRC “Topolica” održan je 6. Međunarodni atletski miting za cicibane. Mala grupa takmičara iako umorna od prethodnog takmičenja u Mostaru postigla je odlične rezultate i osvojila 15 medalja.

Troje atletičara postali su apsolutni pobjednici u svojim kategorijama - Luka Kljunak 2015. godište, Jovana Bašić 2015. godište i Ana Nožica 2013. godište. Medalje su osvojili i Sara Antunović, Anđela Antunović, Aleksa Kljunak i Miloš Pikić.