Akademac.jpg

Mnogi naši sugrađani čekaju sportski vikend, a današnja subota im pruža sportske užitke u fudbalu, futsalu i ženskoj košarci.

Onaj ko voli nek izvoli, a za svakog od ljubitelja sporta ima po nešto. Uživajte.

U 24. kolu Prve lige Republike Srpske FK "Leotar" dočekuje u Policama FK "Ljubić" iz Prnjavora. Pogled na tabelu govori da je domaćin na sedmom mjestu sa 36 bodova, a gosti u zoni ispadanja, na 16. mjestu sa 24 boda.

Leotar je na svom terenu prepustio bod samo prvoplasiranom Radniku i drugoplasiranoj ekipi Laktaša, a gosti su sa gostovanja uspjeli da izvuku samo dva remija u Modriči i Istočnom Sarajevu. Svi znaju da Leotar čeka težak posao, ali igrači su uvjereni u novi trijumf pred svojim navijačima.

Dođite i podržite Olega Ćurića i njegovu ekipu, a fudbaleri obećavaju da će svi oni koji dođu na stadion da uživaju u fudbalu.

Utakmica se igra na stadionu u Policama sa početkom u 15.30 časova.

U drugoj utakmici baraža za Prvu ligu Republike Srpske FK "Akademac" dočekuje KMF "Ljubić" iz Prnjavora.

Trebinjci su u prvoj utakmici slavili u gostima rezultatom 4:3.

Znaju braća Šešelj, Stjepanović, Janjoš, Zečević, Belović, Aćimović, Čečur... da je pred njima težak zadatak jer im dolaze u goste Živković, Žižak, Mašić, N. Vasić, Ćirković, A. Vasić, Danilović... koji se neće predati bez obzira na poraz u prvoj utakmici.

Trebinjci su uvjereni da će pobjedom ući u najkvalitetniji futsal rang Republike Srpske i na krilima pobjede dočekati polufinale Kupa RS koje ih očekuje narednog vikenda.

Uprava i igrači pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu na utakmicu i bodrenjem pomognu Akademcu da dođe do pobjede.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" sa početkom u 18.00 časova.

U posljednjem 22. kolu Prvenstva BiH ŽKK "Leotar 03" dočekuje KŽK "Čelik" iz Zenice. Gošće se nalaze na trećem mjestu sa tri poraza, a "malene" su na petom sa jedanaest pobjeda.

U prvom dijelu Prvenstva Zeničanke su na domaćem parketu bile bolje i slavile 73:64. Trebinjke su u prošlom kolu obezbijedile plej-of i ovo je prilika da se "osvete" za poraz i da ovjere peto mjesto.

Čelik je veoma jaka ekipa i sigurno nema bolje motivacije za Milaković, Kuzmanović, Dostinić, Lalović, Ignjatić, Savić...da budu bolje od Isaković, Selimović, Mustafica, Mačkić, Radulović...

Iz uprave kluba nadaju se da će ljubitelji košarke doći i svojom podrškom dati doprinos novoj pobjedi.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" sa početkom u 20.00 časova.