vukanovic sapuric.jpg

Predsjednik NDP-a Bojan Šapurić rekao je da se lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović ne smije kandidovati za gradonačelnika Trebinja, već da je ispred partije poturio Lazara Radana.

"Kao kakva strina, Vukanović se krije iza Radana. Ne znam da li ima čovjek u Trebinju, Republici Srpskoj ili u Srbiji da ga Vukanović nije popljuvao. Za razliku od njega, nisam lažno blatio i gazio po ljudima da bi podigao svoj rejting", poručio je Šapurić.

On je Vukanoviću poručio da za razliku od njega nema problem autoriteta i da može svima sve reći.

"Dok su Vukanoviću, lažnom pravedniku, neprijatelji svi oni koji ne misle kao on. Takav diktator i autokrata se nije rodio u novijoj istoriji. Razvalio je i posvađao opoziciju jer mu niko nije valjao. Do juče je ručavao sa njima za istim stolom, a danas ih pljuje", naveo je Šapurić.

Vukanović je ranije rekao da NDP u cijeloj Republici Srpskoj nema 700 glasova i da neće da pridaje pažnju medijskim natpisima da bi Šapurić mogao da bude kandidat za gradonačelnika Trebinja.

"On na ovaj način trguje, šalje poruke, da bi dobio neko rukovodeće mjesto. Beznačajan lik kome ne treba pridavati nikakav značaj", poručio je Vukanović.