Jokic nba.jpg

Najbolji igrač lige završio je meč protiv Majamija sa samo 12 poena, 14 skokova i šest asistencija, a sada je na internet isplivao i "glavni razlog" toga.

Naime, prije utakmice dvostruki MVP je bio u kafani.

Naravno, mala šala, Srbin je odigrao taman koliko je bilo potrebno da Nagetsi upiši novi trijumf, a prije utakmice jeste bio u kafani sa drugom iz reprezentacije i košarkašem Majamija Nikolom Jovićem, bratom Nemanjom i prijateljima.

Pojavila se fotografija, ali i video snimak, na društveni mrežama. Srpski centar je opet bio u majici sa natpisom "brate", u čast nedavno preminulog trenera Dejana Milojevića. Vidi se kako nazdravlja sa prijateljima kako i dolikuje - rakijom. Poslije ovog provoda je izašao na parket i sa ekipom rasturio Majami.

Što se utakmice tiče, najefikasniji je bio Majkl Porter junior sa 25 poena, pratio ga je Eron Gordon sa 16, a Džamal Marej je dodao 14. U poraženom timu istakao se Bam Adebajo sa 17 postignutih poena, Džimi Batler je dodao 15, Nikola Jović je za 16 minuta na parketu ubacio samo tri poena. Majamiju je ovo bio četvrti poraz u nizu, trenutno se nalazi na osmoj poziciji Istočne konferencije i kako sada stvari stoje moraće da igra plej-in za mjesto u doigravanju ove sezone.

Denver, koji već nedjeljama vodi veliku bitku za prvo mjesto na Zapadu lige, trenutno ima skor 46-20, jedan odigran meč i jednu pobjedu više od Oklahome (45-20). Na trećem mjestu je Minesota sa učinkom 45 pobjeda i 21 porazom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram