Bileca.jpg

Bileća će se na neki način naći u istoriji ovdašnjeg fudbala. FK Hercegovac je prvi klub na ovim prostorima koji će u slobodnu prodaju pustiti album i sličice posvećene klubu, igračima i navijačima. Imali su BH klubovi i do sada personalizovane albume sa sličicama ali se sve zajedno kupovalo u paketu i album bi bio začas popunjen.

Svako od nas je kao dijete pravio prve sportske korake gledanjem i igranjem fudbala. Mnoga djetinjstva su obilježili albumi sa samoljepljivim sličicama i dobro poznata euforija onog momenta kada se čuje zvuk cijepanja kesice sa sličicama i nestprljivi pogled dok čekamo da vidimo kojeg smo to fudbalera dobili i izvukli. Potom i osjećaj zadovoljstva dok lijepimo sličicu na praznu poziciju u albumu ili je svrstavamo među duplikate pripremajući ih za čuveno „peljanje“ sa drugarima.

Sada će Bilećani umjesto idola sa TV ekrana imati privilegiju da skupljaju, lijepe i mijenjaju svoje Bilećane i bilećku djecu.

"Kao što smo se prethodnih godina od obnavljanja kluba trudili da uvijek pravimo korak naprijed, tako smo i sada riješili da kroz ovu marketinšku akciju promovišemo Hercegovac i upoznamo mlađe, ali i starije naraštaje sa prošlošću i sadašnjošću kluba", piručili su iz FK "Hercegovac".

U albumu čija cijena iznosi 10 KM ima mjesta za 112 samoljepljivih sličica od kojih su 106 personalizovane sa fudbalerima FK Hercegovac. Od prvotimaca preko kadeta i pionira do mlađih pionira. Preostalih šest sličica je posvećeno životopisu kluba, stadionu i 12. igraču – navijačkoj grupi Džukele.

U istorijatu na jednoj strani možete da se podsjetite ili da naučite kroz šta je sve prošao Hercegovac. A na drugoj strani je priča o Džukelama i njihovim podvizima.

U svakoj kesici se nalaze četiri sličice, a cijena kesice je 1 KM. Za početak, album i sličice će moći da se kupe na prodajnim mjestima u marketima „NO MI“ i „Aleksić Komerc“.

POPUNI ALBUM I OSVOJI NAGRADU!

Za sve koji popune album spremne su nagrade. Ko bude najbrži i prvi uspije popuniti album osvojiće orginal fudbalsku loptu, dok će svi ostali dobiti majicu FK Hercegovac!