sps.JPG

Povodom Međunarodnog dana žena, Odjeljenje za ginekologiju i akušerstvo posjetile su žene iz Socijalističke partije Srpske, Jelena Rodić-predsjednik Foruma žena SPS-a, Tamara Damjanović-narodni poslanik SPS-a i Mirjana Petrović-predsjednik Foruma žena SPS-a u Trebinju, kako bi uručile donaciju, koju sprovode širom Republike Srpske.

Petrovićeva je iskoristila ovu posjetu da istakne i svoje pozitivno iskustvo tokom boravka na ovom Odjeljenju, te se još jednom zahvali načelniku Odjeljenja za ginekologiju i akušerstvo Mariji Andrić i cijelom osoblju na brizi i njezi o njoj i njenoj bebi, prije osam mjeseci.

"Svi su svesrdni, pozitivni, ljubazni i puni razumijevanja, i sve će učiniti da se majka osjeća bezbjedno, dobro, odmorno i spremno za novu ulogu", istakla je Petrovićka.

Drago joj je vidjeti da su se nakon njenog poroda desile još mnoge pozitivne promjene, te se vratila akušerska praksa u našem gradu što je rezultat cjelodnevnog rada, truda i požrtvovanosti naelnika kao i osoblja ovog Odjeljenja.

Ovom akcijom Forum žena SPS želi da naglasi značaj i položaj majki u društvu.

Iz SPS-a poručuju da su povećanje nataliteta i demografska obnova Srpske njihovi prioriteti na kojima insistiraju