izgradnja.jpg

Prodaja stanova u izgradnji u Trebinju je ponovo počela, a to potvrđuju i iz firme "Kota konstrakšn", koja, nakon dva uspješno izgrađena objekta, uveliko gradi "Horizont 4".

U ovoj firmi kažu za TrebinjeLive.info da građevinski radovi teku planiranom dinamikom, a da je potražnja za stanovima ponovo na nivou prethodne godine.

"Iako smo tek počeli sa radovima na objektu 'Horizont 4' potražnja je na odličnom niovu prvenstveno jer su kupci uvidjeli da gradimo kvalitetne objekte, da korismo najbolje materijale na tržištu i da ugrađujemo rješenja koja se inače rade u svijetu poput grijanja i hlađenja putem toplotnih pumpi", naveli su iz ovog preduzeća.

Da se tržište nekretnina oporavlja potvrđuju nam i na specijalizovanom sajtu za kupoprodaju nekretnina "nekretninetrebinje.com", sa koga ističu da je u gradu trenutno najveća potražnja za jednosobnim stanovima.

"Najviše se traže stanovi do 50 m2. Što se tiče stanova u izgradnji, prema našim podacima najbolji omjer cijene i kvaliteta trenutno je objekat 'Horizont 4', gdje se stan može kupiti za 3.200 KM po m2, pa čak i nešto niže u zavisnosti od načina plaćanja", navode sa ovog sajta.

prodaja stanova trebinje11.jpg

Pojašnjavaju da kupce u posljednje vrijeme interesuju održiva rješenja.

"Nije više isto kada kupcu kažete da imate objekat u kome je split klima i sistem grijanja i hlađenja putem toplotnih pumpi. Split klime više malo koga interesuju, jer su toplotne pumpe najbolje rješenje na tržištu. U Trebinju sistem sa toplotnim pumpama se instalirao sam o u objektima 'Horizont 1' i 'Horizont 2', a predviđen je i u objektu 'Horizont 4' koji se trenutno gradi", kazali su oni.

Druga važna stvar za kupce je pouzdan investitor, koji može da odgovori zahtjevima projekta, pa u "Koti konstrakšn" kažu da zato i ne čudi što brojni kupci stanova u izgradnji upravo biraju njih.

"Sada gradimo 88 stanova. Značaj broj njih je već ugovoren ili rezervisan, ali još uvijek imamo stanova različitih kvadratura od garsonjera do jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova", pojasnili su iz ovog preduzeća.

prodaja stanova trebinje14.jpg

KONTAKT

Sve dodatne informacije možete da dobijete na telefon broj: +38766/801-160 ili popunite kontakt formular, nakon čega ćete biti kontaktirani.

Tlocrte stanova može da pogledate OVDJE

prodaja stanova trebinje13.jpg