Ubistvo novi sad.jpg

Mediji u Srbiji iznijeli su nove detalje iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove djece u Novom Sadu. Nezvanično, u stanu u kojem su živjeli su pronađeni egipatski simboli na zidovima.

Prema nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su  supružnici L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom provjerava ove navode.

M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su cijelu Srbiju, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu. Dan nakon strašne tragedije, pronađena su i beživotna tijela njihove djece (1) i (3). Kako se sumnja, smrt je nastupila je nasilno.

Komšije mladog bračnog para koji je skočio sa solitera u Novom Sadu, a čija su djeca pronađena mrtva u stanu u kojem su živjeli u Petrovaradinu, šokirani su zbog samoubistva dvoje mladih i zločina koji su, kako se sumnja, počinili nad svojom decom.

Kako su istakli ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Nakon informacija da se na zidovima stana u kom je živio mladi bračni par koji je u petak veče skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tijela njihove djece, nalaze simoboli egipatske mitologije, te da policija i tužilaštvo istražuju navode da su L.P.S. i M.P.S. bili pripadnici sekte, oglasio se i poznati sektolog Dimitrije Pastuović. 

Kako je otkrio za Telegraf, sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.

"Daj Bože da grešim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima", priča Pastuović.

On dodaje i da poštovaoci ovih uvjerenja šire svoju propagandu i tako uspijevaju i da, najprije, zatruju omladinu.

"To su zlonamerni ljudi, šire svoje gluposti i truju decu, poput njih, i to namerno. Ovo je zlo", kazao je.

Pastuović je napomenuo i da je ranije upozoravao na "satanizam", te da će ovakih slučajeva biti još u budućnosti.

"Nažalost, ovo je uzelo maha, a da bi se ovome stalo na put mora se doneti zakon. Država, crkva, policija, svi moraju da se uključe i da se sprovode kazne", zaključio je sektolog.