Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Džudisti Leotara osvojili 22 medalje

Dzudo tb.jpg

U Trebinju je za vikend održan 21. Međunarodni džudo kup "Trebinje 2024"  - 14. Memorijal "Miloš Mrdić" na kome je učešće uzela 51 ekipa sa preko 700 takmičara iz šest zemalja regiona.

Džudisti Leotara ponovo su ostvarili odlične rezultate okitivši se sa 22 medalje i to sedam zlatnih, šest srebrnih i devet bronzanih medalja.

Andrija Kržić osvojio je pehar "Miloševim stazama" koji dodjeljuje portal Herceg Sport za najboljeg takmičara koji je i odličan đak.

Medalje za Leotar osvojili su:

Mlađi poletarciLazar-Vasilije Mrdić zlato , Stefan Bjelogrlić srebro i Davor Vuksan srebro.

Poletraci: Balša Vujović zlato, Andrija Kržić zlato i Vuk Runjevac bronza.

Mlađi pioniri: Viktor Bjelogrlić zlato, Isidora Lučić srebro, Nemanja Sorajić bronza i Nikolina Kisić bronza.

Stariji pioniri: Ivan Marinović Ot zlato, Nikola Kokot srebro, , Darko Vidačić srebro, Jana Runjevac srebro, Matija Sorajić bronza i Nemanja Petrić bronza.

Kadeti: Dražen Anđušić zlato, Aleksa Berak zlato Pavle Dabić srebro, Branko Krneta bronza, Ognjen Đurica bronza i Miloš Živak bronza.

 

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja