Biblioteka prijem .jpg

Narodna biblioteka Trebinje upriličila je prijem i uručila poklone za najvjernije čitaoce u prethodnoj godini, te im zahvalili na povjerenju i sugestijama.

Ovo je bila prilika da razmijene mišljenje i o knjizi zajedno razgovaraju oni mlađi i stariji koji su školarcima ukazali na značaj čitanja jer to, kako si istakli izgrađuje čovjeka, oplemenjuje ga i obogaćuje u svakom smislu.

U prijatnom druženju sa bibliotekarima čitaoci su pohvalili rad trebinjske biblioteke, izražavajući zadovoljstvo ponudom novih naslova i izborom literature za sve uzraste.

Iz biblioteke su izrazili posebnu radost što se mladi nisu odrekli knjige i što sve češće dolaze u ovu kulturnu ustanovu, te podsjetili da su tokom prošle godine značajno obogatili knjižni fond novim naslovima i da ovih dana očekuju novu isporuku sa oko 200 novih knjiga.

“Nastavljamo da zajedno sa našim korisnicima, zaljubljenicima u pisanu riječ, sastavljamo spiskove željenih knjiga, jer naši sugrađani kod kojih knjige nikada ne gubi popularnost, zaslužuju da im udovoljavamo čitalačkim željama, a tokom ljeta imaće priliku da razgovaraju i sa najaktuelnijim književnicima koje ćemo da ugostimo”, poručuju iz biblioteke.

Trebinjska biblioteka tokom godine organizuje više akcija besplatnog učlanjenja što će činiti i ubuduće, a organizuje i različiti aktivnostima da knjigu popularizuje i približe sugrađanima posebno onim najmlađim.