Kokain.jpg

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su kod lica inicijala N.O. iz Trebinja pronašli i privremeno oduzeli 21,8 gr. bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.  

Naime, policijski službenici su izvršili pretrese stambenih objekata na dvije lokacije koje koristi lice inicijala N.O. kojom prilikom su pronašli određenu količinu bijele praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain, kao i lovački karabin, za koje lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju.

O lica inicijala N.O. ukupno su oduzeta tri pakovanja sa bijelom praškastom materijom koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain.  

O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo policijskim službenicima da podnesu izveštaj o počinjenom krivičnom djelu Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 207. Krivičnog zakonika Republike Srpske i da se dokumentuje prekršaj po Zakonu o oružju i municiji Republike Srpske.