Fk leotar.jpg

Fudbaleri Leotara okupili su se danas na stadionu u Policama na prvoj prozivci uoči početka priprema za narednu polusezonu u Prvoj fudbalskoj ligi RS.

Šef stručnog štaba Oleg Ćurić je rekao da će kompletne pripreme u trajanju od 46 dan obaviti u Trebinju.

„Planirano je da u prvoj fazi priprema odigramo jednu prijateljsku utakmicu, a generalna proba će biti odigrana protiv ekipe Bokelja iz Kotora“, rekao je Ćurić.

Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Leotar Rajko Mičeta rekao je da je uprava kluba uložila mnogo napora da obezbijedi sve neophodne uslove za rad kluba u narednom periodu.

„Nadam se da će igrači prepoznati napore uprave i svojim radom i rezultatima napraviti pomak na tabeli“, rekao je Mičeta.

Sportski direktor Leotara Siniša Berdović je izrazio zadovoljstvo radovima na terenu sa vještačkom travom u bivšoj kasarni i izrazio nadu da će, sa završetkom tih aktivnosti, rad omladinske škole i prvog tima biti podingut na još veći nivo.

„Naš cilj je da u proljetnjoj polusezoni stvorimo jednu kvalitetnu bazu kako bi u narednom šampionatu ostvarili povratak u Premijer ligu BiH“, rekao je Berdović.

Članovi uprave Fudbalskog kluba Leotar su predstavili i prvo pojačanje ekipe za narednu polusezonu. Riječ je o dojučerašnjem fudbaleru ekipe Goražde Kerimu Tataru koji je nekada igrao i za mostarski Velež.

Bili je predviđeno da fudbaleri Leotara danas odrade i prvi trening, ali će kompletna ekipa prisustvovati sahrani nekadašnjeg fudbalera trebinjske ekipe Velibora Aleksića koji je preminuo prije dva dana.