prodaja stanova trebinje11.jpg

Kupovina stana je važna odluka, ali i investicija. Trebinje je u posljednjih nekoliko godina postalo destinacija u kojoj se traži stan više, ali, ipak, važnije od svega je izabrati gradnju koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i gdje će investitor odgovoriti vašim zahtijevima.

Izgradnjom objekata "Horizont 1" i "Horizont 2", firma "Kota konstrakšn" iz Trebinja je postavila nove standarde ne samo u Trebinju nego i mnogo šire. Zato ne čudi što su se odlučili u novi poduhvat i počeli sa realizacijom novog projekta - "Horizont 3" i "Horizont 4", na svega sedam-osam minuta hoda od centra Trebinja.

U ovom trenutku počeli su sa pripremnim radovima za objekat "Horizont 4", koji će se graditi neposredno uz već izgrađene objekte jedan i dva. Sastavljen od dvije lamele, objekat će imati 88 stanova - garsonjere (33,5 m2), jednosobne (43 m2, 48 m2, 54 m2), dvosobne (59 m2, 79 m2, 80 m2, 85 m2) i trosobne stanove (103 i 115 m2), sa rokom izgradnje novembar 2025.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

Ono što ove objekte razlikuje od drugih je moderan i održiv sistem grijanja i hlađenja sa centralnim grijanjem tople vode, koji je riješen putem toplotnih pumpi, što vlasniku svake stambene jedinice omogućava da sam, putem termometra, odredi temperaturu i tako ugrije odnosno rashladi prostorije po sopstvenoj želji. 

Kako će i novi objekat "četiri" biti građen po najvišim standardima kao i prethodna dva, biće ugrađena fasada od 8 centimetara izolacionog materijala, a prozori će biti šestokomorni. Još jedna prednost je da su svi balkoni zatvoreni aluminijumskim profilima sa staklom, sa mogućnošću otvaranja, što dodatno štedi energiju i stvara dodatni prostor za komfor.

prodaja stanova trebinje14.jpg

U dnevnoj sobi i spavaćim sobama se ugrađajuje hrastov parket, a u kuhinji, hodniku, kupatilu i balkonu keramičke pločice dimenzija 60x60 cm. Sanitarije u kupatilu su poznatih svjetskih proizvođača i uključuju ugradbeni vodokotlić, ve-ce šolju, lavabo sa ogledalom i tuš kabinu.

Svaki stan posjeduje interfon sa videom. Svaka od lamela ima lift.

Po želji kupca moguća je i ugradnja podnog grijanja u jednoj ili svim prostorijama stana uz doplatu, s tim da je krajnji rok za realizaciju ove vrste grijanja novembar 2024.

PARKING

Parking prostor je riješen spoljnim parking mjestima i garažnim parking mjestima. Cijena spoljnog parking mjesta je 7.000 KM, dok je cijena garažnog parking mjesta 15.000 KM.

CIJENA M2 - AKCIJA

Ipak, za svakog kupca je najvažniji kvalitet, ali i da taj kvalitet prati cijena. Trenutna cijena garsonjera i jednosobnih stanova je bude 3.300 KM za m2, odnosno 3.300 KM za dvosobne i trosobne stanove sa plaćanjem 50 odsto nakon potpisivanja ugovora kod notara, a ostatak u tri jednake rate do avgusta 2025..

prodaja stanova trebinje13.jpg

KONTAKT

Sve dodatne informacije možete da dobijete na telefon broj: +38766/801-160 ili popunite kontakt formular, nakon čega ćete biti kontaktirani.

U nastavku predstavljamo tlocrte stanova u objektu "Horizont 4"

Garsonjera

garsonjera.jpg

Jednosobni stanovi

jednosoban stan.jpg

jednosoban stan 3.jpg

jednosoban stan 2.jpg

Dvosobni stanovi

dvosoban stan.jpg

dvosoban stan 2.jpg

dvosoban stan 3.jpg

Trosobni stanovi

trosoban stan 2.jpg

trosoban stan.jpg