Zok leotar.jpg

U 10. kolu Prve lige Republike Srpske ŽOK "Leotar" je rezultatom 3:1 (20:25, 25:7, 25:18, 25:20) pobijedio ekipu ŽOK "Crvena zvijezda" iz Obudovca. Sa ovom pobjedom Trebinjke imaju 16 bodova, uz pet pobjeda i šest izgubljenih mečeva uz set količnik 18:18.

Nakon utakmice trener Mišo Pešić je istakao da je u utakmici protiv starih sportskih prijatelja iz Obudovca ostvarena još jedna pobjeda, peta u ovogodišnjem prvenstvu.

"Iako smo nešto lošije otvorili meč, u nastavku je popravljen kvalitet igre za nova tri boda. Treba pohvaliti oba tima zbog požrtvovanja i borbe za svaku loptu. Prijateljima iz Obudovca želimo srećan povratak kući i dobre rezultate u nastavku takmičenja. Do kraja polusezone ostalo je da se odigra još jedno kolo narednog vikenda, kada gostujemo u Zvoriniku kod OK 'Drina'", rekao je Pešić.

Narednog vikenda planiran je i prvi krug takmičenja u konkurenciji kadetkinja. U Ljubinju će pobjednik tromeča između domaćina, OK "Hercegovac" i ŽOK "Leotar" ostvariti plasman u drugi krug takmičenja.

ŽOK "Leotar": Mijanović, Kandić, Berak, Pejanović, Turanjanin, Kozić, I: Radović, Vukoje, A. Radović, Đajić, M. Radović, Albijanić. Trener: Mišo Pešić.