Kk leotar.jpg

Danas i sutra biće veoma interesantno svim ljubiteljima sporta. U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" i dvorani Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" prvenstvene mečeve će odigrati košarkašice, košarkaši, odbojkašice i futsaleri.

U subotu sa početkom od 16.00 časova u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" ŽKK "Leotar 03" dočekuje ŽKK "Orlovi". Trebinjke nakon dva uzastopna poraza kod kuće protiv ŽKK "Jumperi" iz Zenice i u Banovićima od ŽKK "RMU-Banovići", dočekuju aktuelnog prvaka BiH, člana regionalne WABA lige, ekipu koja ne zna za poraz.

Malene imaju kvalitet i treba da daju sve od sebe i da igraju agresivno i borbeno tokom svih 40 minuta ako žele da ostvare pobjedu.

Ipak, Snežana Dostinić, Anđela Lalović, Jovana Milaković, Anđela Savić, Milica Ignjatić ... i njihov trener Milorad Nadaždin pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu na utakmicu i da ih podrže protiv ekipe u kojoj ima niz odličnih igrača poput Nataše Šobot, Hane Predojević, Milice Đokić, Aleksandre Mužević....

Nakon košarkašica na parket će istrčati KK "Leotar" koji u 9. kolu Prvenstva BiH dočekuje KK "Spartak-Prijedor" iz Prijedora. Pogled na tabelu govori da su Trebinjci na šestom mjestu sa četiri pobjede i poraza, a gosti su na osmom mjestu sa tri pobjede i pet poraza.

Ekipa Marka Ičelića nakon pobjede u prošlom kolu nakon produžetaka u Mrkonjić Gradu svjesna je da za protivnika imaju novajliju u ligi, ali je to ekipa koja je do sada pobijedila Slaviju, Orlovik i Slobodu i koja je neugodni u gostima.

Nakon tri sedmice Trebinjci će ponovo igrati pred svojim navijačima, koje igrači pozivaju da dođu na utakmicu i da im daju vjetar u leđa do nove pobjede. Utakmica se igra u subotu sa početkom od 19.00 časova.

NEDJELJA, 3. DECEMBAR

Fk akademac.jpg

U 10. kolu Prve lige Republike Srpske u odbojci u nedjelju ŽOK "Leotar" dočekuje ŽOK "Crvena zvijezda" iz Obudovca. Ovo je susret dva prijateljska kluba koji znaju sve jedni o drugima. Trenutno su Trebinjke na sedmom mjestu sa 12 bodova, a ekipa iz Obudovca je na devetom mjestu sa sedam bodova.

Očekuje se jedna izuzetno zanimljiva utakmica za svaki poen, a vjerna publika "žokica" uvijek dolazi da bodri djevojke trenera Miša Pešića. Utakmica se igra sa početkom u 15.00 časova u dvorani Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj".

U nedjelju će se odigrati i utakmica 8. kola Druge futsal lige Republike Srpske-grupa jug u kojoj Futsal klub "Akademac" dočekuje KMF "Rudo" iz istoimene opštine.

Do sada su Trebinjci odigrali pet utakmica i imaju četiri pobjede i jedan poraz uz gol razliku 23:14 i sa 12 bodova nalaze se na diobi četvrtog i petog mjesta, a gosti u sedam odigranih mečeva imaju jednu pobjedu i šest izgubljenih utakmica i imaju tri boda.

Domaćin očekuje pobjedu, ali do pobjede se ne dolazi lako, a toga su svjesni i u Akademcu te pozivaju sve ljubitelje futsala da dođu na utakmicu, uživaju u majstorijama igrača oba kluba i da sa tribina bodre domaćina.

Utakmica se igra u nedjelju u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" sa početkom u 16.30 časova.