Zok leotar.jpg

U 7. kolu Prve lige Republike Srpske ŽOK "Leotar" je na domaćem parketu pobijedio ŽOK "Radnik" iz Bijeljine 3:1 (25:21, 25:23,19:25, 30:28). Ovo je velika pobjeda Trebinjki u uzbudljivom meču i ostvarena je treća pobjeda.

Viđena je borba za svaku loptu na obje strane i egal tokom većeg dijela meča. Odlična ekipa Radnika pružila je dobru igru, posebno u posljednja dva seta. Djevojke predvođene reprezenativkom BiH, Anom Zekić, pokazale su se kao vrlo kvalitetan tim.

S druge strane, za domaće odbojkašice treba reći veliko BRAVO, posebno za timski duh onih koje su bile na terenu, ali i onih koje su bile na klupi, čak i u trenucima kad nije sve išlo kako treba.

Nakon utakmice trener Leotara Mišo Pešić čestitao je svojoj ekipi na odličnoj borbi i gošćama na fer igri.

"Ovaj meč je obilježio debi velikog pojačanja za nas, Nikoline Albijanić, koja je pokazala da će puno značiti u nastavku prvenstva. Radi se o odličnoj odbojkašici koja je bila član svih mlađih reprezentativnih selekcija BiH, a svoje prve odbojkaške korake napravila je u prepoznatljivoj odbojkaškoj školi Hercegovca iz Bileće", rekao je Pešić.

Nakon 7. kola Leotar ima 9 bodova, nalazi se na osmom mjestu sa set količnikom 10:14.

ŽOK "Leotar": Mijanović, Miljanović, Kandić, Berak, Pejanović, Turanjanin, Kozić, Vukoje, A. Radović, Đajić, M. Radović, Albijanić. Trener: Mišo Pešić. ŽOK "Radnik": Stojiljković, Zekić, Milošević, Vuković, Ristić, Damjanović, Sarić, Livopoljac, Kovačević, Cvijetić, Ðurić, Mirkanović. Trener Borko Mićić.