Test licnosti.jpg

Testovi ličnosti su zabavni i mogu otkriti unutrašnje karakteristike osobe i pomoći da saznate više o sebi. Posebno su popularni testovi sa optičkim iluzijama - potrebno je samo nekoliko minuta da ga završite.

Današnja optička ilustracija je djelo Vladimira Kuša: Ovo je ruski umjetnik koji slika uljane slike i u njima odražava svoju "metaforu". Nema zapleta ili scenarija koji bi vodio vaše misli, jednostavno, gledajući njegove slike, osjećate nekakvu vezu između ljudi i događaja. Na svojim slikama pokazuje sopstvenu viziju ljubavi, odnosa, zakona prirode i života gdje se snovi ostvaruju.

Svaka scena je prozor u podsvijest, specifičan simbol gdje su svakodnevne stvari predstavljene na neobičan način koji će vas inspirisati, otvoriti novi prozor u sopstvene misli i promijeniti način na koji doživljavate određene stvari.

Današnja optička iluzija će vam omogućiti da postanete svjesniji svojih sposobnosti i vještina. Da biste bolje upoznali sebe, pogledajte sliku i ogovorite šta ste prvo na njoj primijetili:

1. Put

Ako ste vidjeli put, onda sve vidite u trodimenzionalnoj projekciji, u boji i kroz prizmu mašte. Svemu dodajete malo svjetla i boje. Ne tražite jednostavna objašnjenja. Uživate u životu u 3D i koristite sva svoja čula. Vi ste pravi filozof i sanjar, sposobni da napravite pravu revoluciju, iako mnogi vaše ideje smatraju ludim. Nastavite da sanjate, ali ne zaboravite na stvarnost.

Živite po motu "živite u trenutku" i "cijenite ono što imate". Sposobni ste da se odlučujete na najapsurdnije postupke, pristajete na neplanirane radnje, a istovremeno doživljavate mnogo osećanja. Možete se zaustaviti na putu kući da posmatrate zalazak Sunca. Svijet oko vas je nepresušan izvor inspiracije. Imate veliki kreativni potencijal, neograničenu maštu i sposobnost da iznenadite ljude oko sebe.

2. Fontana

Ako ste vidjeli fontanu, onda imate sposobnost da pogledate korijen događaja. Kao da gledate na život spolja, što vam omogućava da ga vidite u svim bojama i predvidite oštre preokrete i neprijatne trenutke.

Imate jasne ideje o tome kako svaka stavka treba da izgleda i funkcioniše. Imate normu o tome kako treba da izgleda osoba, telefon, orman, odjeća ili drvo u dvorištu. U isto vrijeme, vi ste romantična osoba koja voli da provodi vrijeme sa prijateljima i porodicom. Ponekad možete biti naivni, jer prije nego što donesete odluke, trebalo bi da odvagnete sve za i protiv.

3. Drveće sa ljudskim glavama

Ako ste vidjeli drveće sa glavama ljudi, onda ste uvjereni da samo bez promjene bilo čega možete pronaći harmoniju i mir. Jednostavno rečeno, monotonija i dosljednost su dva ključa za održiv uspjeh. Držite se tradicionalnih vrijednosti: završite školu, nađite posao, vjenčate se, kupite stan, imate djecu, jednom godišnje idite na odmor na more, prenosi SensaMond.