FK-Leotar-Modrica-Zoran-Milic-1024x768.jpeg

Fudbaleri Leotara vratili su se na pobjednički kolosjek. Nakon poraza od Slavije u Istočnom Sarajevu i eliminacije iz Kupa Republike Srpske od Kozare, Leotar je na Policama u 12. kolu Prve lige Republike Srpske savladao Alfa Modriču sa 5:3 (3:1).

Ovu pobjedu igrači su posvetili Nikoli Medanu, bivšem igraču Leotara koji je iznenada preminuo prije tačno godinu dana.

Gosti su poveli u 10. minutu preko Staniše Velinova u 10. minutu, nakon akcije po lijevoj strani. Samo tri minuta kasnije Luka Begić je izjednačio lijepim golom, kad aje pogodio gornji lijevi ugao gola Modriče. U 20. minutu Zoran Milić je postigao drugi gol, a u 35. minutu Amar Đuderija je povećao prednost Leotara na 3:1. Leotar je nastavio sa dobrom igrom i u nastavku, što je rezultiralo sa još dva pogotka u mreži Modriče, a strijelci su bili Amar Đuderija u 47. i Stefan Paranos u 53. minutu. Do kraja utakmice Modriča je ublažila poraz, najprije preko Petra Šoškića iz penala, a konačnih 5:3 postavio je Marko Kostadinović.

U sljedećem kolu Leotar gostuje Kozari. 

Leotar je nastupio u sastavu: Perišić, Milović (od 46. minuta Paranos), Glogovac, Cmiljanović, Babić, Đuderija (od 74. minuta Penić), Milić (od 23. minuta Kolak), Aćimović (od 57. minuta Pandžić), Đajić (od 46. minuta Kapor), Begić, Šušnjar.